Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rok 2010/ 2011

 

Gymnázium Marty Kučerkové

Ten to rok naše škola měla hodně projektů a to jak se týká spolupráce se školami v cizině a také projekty jako takové. Gymnázium se zúčastnilo projektu nazývaný „explore the Word“ (poznávat svět). Kdy studenti z cizích zemí, přijeli a bydleli u našich studentů, tak se aspoň naši studenti naučili více konverzovat anglicky, cizinci u nás byli 9 dnů a mezitím jsme jim ukázali naše blízké okolí. Za nějakou dobu, to bylo na oplátku. A to tak, že naši studenti jeli do ciziny, většinou jezdí do Francie, Anglie, Německa, Švédska a Slovenska.

Teď i ve sportu!

Toto gymnázium se zapojuje i do sportovních soutěží. Ten to rok jsme bodovali v rychlosti běhu na 3 000m a obsadili jsme 1. i 2. místo. A nejenom to, ve skoku do výšky nás reprezentovala Lucie Bělová, vyhrála 1. místo a postupuje do krajského kola. V dalších sportech, jako je hod oštěpem jsme se umístily 2. Pak už jsme se umísťovali na 3. místech a ty už nepostupují. Studenti, kteří nás reprezentovali a umístili se, dostanou ředitelskou pochvalu.

A co zpěv?

V okolí naší školy, se odehrávají zpěvní soutěže a to například doremi, ve kterém vystupovala Renáta Gučáková z 3. ročníku a postupuje okresního kola, kde bude zpívat písničku „země vzdálená“. Také tu byla ještě jedna soutěž, tam naší školu zastupoval Daniel Levák a ten bude zpívat i na koncertě naší školy, který se bude konat 20. 6. 2011.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář